2008. december 9., kedd

Brownies



Hozzávalók:

23 dkg vaj / margarin
20 dkg kis darabokra tördelt étcsokoládé
4 tojás
25 dkg porcukor
1 kávéskanál vaníliaaroma
13 dkg liszt
20 dkg durvára vagdalt dióbél

Elkészítés:

A csokit és a vajat vízgőz fölött megolvasztjuk, sima krémmé keverjük, és langyosra hűtjük.

A tojásokat a cukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a vaníliaaromát, majd lassanként a csokikrémet, a lisztet, és a diót.
Simára dolgozzuk, kikent, lisztezett téglalap alakú tepsibe terítjük, majd előmelegített, langyos sütőben készre sütjük.

Ne szárítsuk ki, akkor finom, ha puha, lágy a tésztája.
Amikor kész, kiborítjuk a formából, és rácson kihűtjük.
Szeletekre vágva, frissen kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések: